Fabricarea corpurilor de iluminat public

gyar

Activitatea principală a companiei este fabricarea echipamentelor LED şi corpurilor de iluminat stradal şi a spaţiilor publice, în fabrica de producţie fondată în 2013. În prezent, există 8 tipuri de corpuri de iluminat, însă planificăm extinerea ofertei. Încrederea este bazată, conform feedback-ului, gradului înalt de satisfacţie şi stocul disponibil, mereu în creştere. Datorită tehnologiilor moderne folosite, economia de energie este de 40 – 70% în comparaţie cu sistemele de iluminat public folosit în trecut.

Filozofia companiei MEZEI-VILL LIGHTING este de a crea cele mai eficiente corpuri de iluminat, de cea mai bună calitate, cu cel mai mic consum de energie, la un nivel tehnic înalt.

 

termekek

Produse

Produsele noastre au certificatele de calitate necesare, care le permit utilizarea în iluminatul public. În anul 2015 familia de corpuri de iluminat public STRIKE a obţinut certificatul ENEC. Tehnologia modernă asigură economia de energie de 40 – 70% ceea ce înseamnă rambursare în perioada de 8 – 12 ani. Încă o dată, avantajul produselor noastre este cunoscut după o utilizare mai redusă de energie. Poluarea luminoasă este redusă, producţia dioxidului de carbon este scăzut iar lumina produsă, s-a dovedit, are un efect mai plăcut asupra sufletului uman. Le caracterizează o tehnologie remarcabilă.

Caracteristiciile principale fiind carcasa din aluminiu, fontă din policarbonat stabilizat cu UV, vopsea cu descărcare termică, presiune echilibrate, lumină fără oglindă şi lentilă. În plus, dezvoltarea unică şi specializată este demonstrată şi de unicitatea corpurilor de iluminat. Lămpile sunt dotate cu o supapă de egalizare a presiunii. Ele pot fi, de asemenea, echipate cu telecomandă inteligenă entru a ajuta la controlul şi întreţinerea iluminatului. Corpurile de iluminat sunt pe delin în conformitate cu cerinţele directivelor relevante ale UE. Toate acreditate cu certificatele din centrele de testare ale casei TÜV, urmărind standardele de iluminare ale Uniunii Europene.

Angajamentul companiei este dovedit prin efortul de construi, în anul 2013, propria fabrică de producţie. Anual putem produce 160 000 de corpuri de iluminat, într-un singur schimb, cu posibilitatea extinderii odată cu creşterea comenzilor.

Echipamentul tehnologic este la un grad ridicat, iar instrumentele de producţie asigură o calitate deosebită de muncă.

Până în prezent compania a modernizat numeroase sisteme de iluminat urban, atât în ţară cât şi în străinătate, toate cu corpuri de iluminat cu LED, de proprie dezvoltare şi fabricaţie.

Compania noastră realizează o modernizare completă a sistemului de iluminat public, începând de la proiectare, fabricare şi instalare, până la întreţinere. Este un mare avantaj de a avea o răspundere de 100% şi o garanţie de 10 ani pentru lămpile produse.

 

Aveţi întrebări?

Vă ajutăm! Contactaţi-ne cu încredere!